Izgradnja poljoprivrednih objekata – vodeći položaj na tržištu ne proizlazi iz veličine nego iz visoke učinkovitosti

Zbog iskustva, stručnog znanja i vrlo razvijene tehnike WOLF System je vodeći izvođač visokoekonomičnih poljoprivrednih objekata, koji ispunjavaju sve zahtjeve u poljoprivrednoj djelatnosti.

Naš asortiman seže od garaža za strojeve i hala za skladištenje materijala do kompleksa građevina za poljoprivrednu industriju i to od temelja pa do krova, od negrijanih staja do poljoprivrednog imanja savršeno opremljenog tehničkom opremom.

Materijal po Vašem izboru
Drvo, čelik, beton ili kombinacija materijala: U svakoj situaciji koristimo najpodobniji materijal za pojedini projekt. Na taj način možemo jamčiti optimalnu ekonomičnost, funkcionalnost, sigurnost u radu i dobar estetski dojam.

Brzo, funkcionalno, individualno
Potpuno razvijeni sustavi, proizvodnja u prefabriciranim dijelovima i dobro osmišljeni ugradbeni elementi jamče brzu montažu i najviši mogući stupanj funkcionalnosti. Raznolikost različitih izvedbi sve do razine detalja, od naših vrata do ventilacijskih sustava i sustava za osvjetljenje građevine, od Vašeg poljoprivrednog objekta čini pravi unikat.