TIJEK PROJEKTA – POD VODSTVOM ISKUSNE RUKE

Od savjetovanja i projektiranja do proizvodnje i montaže – nudimo cjelokupne koncepte za sve vrste poljoprivrednih građevina.

Savjetovanje – opširno i individualno
Naši stručni savjetnici će Vas rado podržati u projektiranju Vaše građevine te će ovisno o njenoj namjeni pronaći najisplativije rješenje za Vas. Pritom ćemo uvažiti sve tehničke i statičke uvjete i Vaše prijedloge o izgledu objekta. Detaljne ponude po paušalnim cijenama jamče najviši stupanj transparentnosti i jasno određen opseg usluge.

Projektiranje – kompetentno i iskusno
Naši odjeli za projektiranje i statiku će se pobrinuti za svu potrebnu dokumentaciju za ishođenje dozvola, statički proračun i plan za polaganje temelja. Nakon ove faze slijedi detaljna razrada projekta i priprema radova.

Proizvodnja – moderno, brzo, precizno
Najmodernija proizvodna postrojenja i proizvodne linije, većim dijelom upravljane računalima, jamče preciznost uz pridržavanje najstrožih standarda kvalitete i strogo poštivanje rokova isporuke. Visok stupanj proizvodnje u prefabriciranim dijelovima jamči kratko trajanje montaže.

 

Isporuka – stručno i na vrijeme
Vlastiti vozni park tvrtke s transportnim vozilima osigurava stručnu isporuku i strogo poštivanje rokova isporuke.

 

Montaža – čisto i precizno
Naše stručno i odgovorno osoblje zaduženo za montažu osigurava gradnju bez poteškoća i najvišu kvalitetu uz najkraće trajanje gradnje. U svrhu dodatnog smanjenja montažnih troškova investitor može osigurati pomoćne radnike – naš predradnik će obračunati troškove prema stvarnom utrošku vremena i sredstava.

 

Upravljanje građevinskim radovima – kompetentno i pouzdano
Kompletan tijek projekta prati i nadzire naš stručni savjetnik odnosno voditelj projekta. Na taj Vam način od prvog savjetovanja pa do konačne primopredaje građevine stoji na raspolaganju upućena osoba za kontakt.

Zbog cjelokupnog koncepta tvrtke WOLF System s povjerenjem nam se obratite za

Zatražiti kontakt i katalog

Rado ćemo vam poslati podrobnije informacije.

Upiti