TIJEK PROJEKTA – OD PRVOG RAZGOVORA DO KONAČNE PRIMOPREDAJE

Nudimo cjelokupne koncepte - od savjetovanja i projektiranja do proizvodnje i montaže – koji pokrivaju sva područja gradnje industrijskih i obrtničkih objekata.

Savjetovanje – opširno i individualno
Naši stručni savjetnici će Vas rado podržati u projektiranju Vaše građevine te će ovisno o njenoj namjeni za Vas pronaći najisplativije rješenje. Pritom ćemo uvažiti sve tehničke i statičke uvjete i Vaše prijedloge o izgledu objekta. Detaljne ponude po paušalnim cijenama jamče najviši stupanj transparentnosti i jasno određen opseg usluge.

 

Projektiranje – kompetentnost i iskustvo
Naši odjeli za projektiranje i statiku će se pobrinuti za svu potrebnu dokumentaciju za ishođenje građevinskih dozvola, statički proračun i plan za polaganje temelja. Nakon ove faze slijedi detaljna razrada projekta i priprema radova.

 

Proizvodnja – moderno, brzo, precizno
Najmodernija proizvodna postrojenja i proizvodne linije, većim dijelom upravljana računalima, jamče preciznost uz najviše standarde kvalitete i čine osnovnu pretpostavku za točno poštivanje rokova isporuke. Visok stupanj proizvodnje u prefabriciranim dijelovima jamči kratko trajanje montaže.

 

Isporuka – stručno i na vrijeme
Vlastiti vozni park tvrtke s transportnim vozilima osigurava stručnu isporuku i strogo poštivanje rokova isporuke.

 

Montaža – čisto i precizno
UNaše stručno i odgovorno osoblje zaduženo za montažu osigurava gradnju bez poteškoća i najvišu kvalitetu uz najkraće trajanje gradnje. U svrhu dodatnog smanjenja montažnih troškova investitor može osigurati pomoćne radnike – naš predradnik će obračunati troškove prema stvarnom utrošku vremena i sredstava.

Upravljanje građevinskim radovima – kompetentno i pouzdano
Kompletan tok projekta prati i nadzire naš stručni savjetnik odnosno voditelj projekta. Na taj Vam način od prvog savjetovanja pa do konačne primopredaje građevine stoji na raspolaganju upućena osoba za kontakt.

Uvjerite se u izgradnji industrijskih i obrtničkih objekata u cjelokupan koncept tvrtke WOLF System i

Zatražiti kontakt i katalog

Rado ćemo vam poslati podrobnije informacije.

Upiti