SPREMNICI PITKE VODE – OPRANI SVIM VODAMA

Voda je osnova svog života i nama najvažnija namirnica. Pažljivim postupanjem prema zalihama pitke vode i odgovarajućim upravljanjem zalihama možemo izbjeći manjak vode na globalnoj razini. WOLF System je svjestan te odgovornosti.

Armiranobetonski okrugli spremnici tvrtke WOLF System su odlični za pohranjivanje pitke vode. Vaš spremnik pitke vode gradimo specijalnim metalnim oplatama nastalim u vlastitom razvoju i betonom pripremljenim na mjestu ugradnje. Sustav stabilnih čeličnih oplata omogućuje montažu nutarnjih i vanjskih oplata bez postavljanja zidnih sidra i odstojnih cijevi kroz zidove, čime je zajamčen najviši stupanj nepropusnosti.

WOLF System je uvijek ispred konkurencije u izgradnji spremnika za vodu:
Betonske površine u spremnicima pitke vode su pod velikim opterećenjem. Kako bi se pojačala otpornost, u području zidova naše specijalne oplate možemo obložiti izolacijskim trakama za odvodnju vode.

Na raspolaganju Vam stoje različite veličine i zapremnine spremnika. Po želji isporučujemo provodne i razdvojne zidove te gradimo objekt za smještanje ventila. Svod možemo izvesti u kupolastom obliku upotrebom specijalno razvijenog sustava oplate za gradnju kupola, što pospješuje slijevanje vode sa stropa u spremnik.

Zatražiti kontakt i katalog

Rado ćemo vam poslati podrobnije informacije.

Upiti